Андрей Любенов
IMG_9832

Треньор L1 и CrossFit Kids

 

Андрей е сертифициран кросфит треньор Level 1 и сертифициран съдия по системата на Кросфит. В залата той ще ви помогне да намерите правилната техника на основните движения, ще ви покаже прогресиите по овладяването на по-сложните и ще ви мотивира да постигате по-добри резултати.

С Андрей ще наблегнете на техниката и правилното изпълнение на упражненията. От него често ще чувате, че добрите резултати не идват за ден или два. Те идват постепенно и за тях са нужни много постоянство и воля.

Извън залата Андрей се занимава със структурирането на процеси и операции в една от водещите медийни компании в България. Затова е и много запознат с най-честите проблеми на офисната среда – заседналост, липса на време, трудно спазване на хранителен режим.

Като сертифициран инвестиционен консултант, той настоява, че кросфит тренировките са инвестиция в производствения ни капацитет и собственото здраве.

„Човек трябва да е отдаден във всичко, което прави. Простото отбиване на номер не върши работа в нито една сфера, защо трябва да очакваме, че ще свърши работа в залата? Тренировките трябва да водят до натоварване и удовлетворение. Когато си тръгваш от залата, у теб за надмощие трябва да се борят умората и амбицията за по-добър резултат следващия път“.

Андрей води групи за начинаещи и часове по механика.

Споделете с приятели: