Денис Исаев
IMG_9623

CrossFit Level 1

Денис е лицензиран CrossFit Level 1 треньор. Той е олицетворението на енергия и ентусиазъм. Ще те насочва активно, ще те коригира и ще изисква във всеки момент да даваш най-доброто, на което си способен.

Преди да открие кросфит, Денис се е занимавал с кондиционни тренировки, малко таеукондо, народни танци. Извън спортната зала се занимава с продажби в областта на морския транспорт и логистика.

Денис има две основни цели, които преследва чрез кросфит тренировките: да става по-добър в собственото си представяне като атлет и да разширява опита си, а с това и да се усъвършенства непрекъснато като треньор.

От Денис можеш да очакваш отдаденост и уважение – не само заради това “колко ти е тягата”, а заради усилията, които влагаш в тренировките. Можеш да очакваш подкрепа, доверие и помощ за това как да подобриш и надминеш собствените си възможности.

Със сигурност от него не можеш да очакваш да те “светне” на трикове, безотговорност по отношение на това как тренираш, рискови за здравето движения, прекомерна интензивност.

Споделете с приятели: