Красимир Митрев
krasi 2

Треньор

Краси се занимава с Кросфит на практика откакто този спорт навлезе в България. Причините са много, но като основни той посочва разнообразието от упражнения, уникалната атмосфера в залата за кросфит и личностните качества, които този спорт развива.

Най-добрите качества, които се развиват благодарение на кросфит, са дисциплина, търпение, доверие, увереност. И всичко това – докато ставаш по-силен и атлетичен.

Докато тренираш, Краси ще е неотлъчно до теб, за да ти помага да преодоляваш провалите и да се радваш на победите:

“Да, ще имаш провали и именно те трябва да те тласкат напред да бъдеш по-добър. Когато си демотивиран ще бъда там, за да ти припомня, че не може всеки ден да имаш рекорд. Ще имаш дни, в които ще се чувстваш отвратително и няма да имаш желание за нищо, тогава аз ще ти напомня, че именно това са дните, в които трябва да дадеш абсолютно всичко от себе си!”

Краси е част от екипа от самото стартиране на залата. Той набляга на силовите тренировки с тежки щанги, но в същото време е безкомпромисен по отношение на техниката. Води и часовете по мобилност в залата, като благодарение на него трениращите стават по-гъвкави и се предпазват от контузии.

 

 

Споделете с приятели: