Кросфит механика

Тренираш усилено, но резултатите се бавят. Има упражнения, които те мъчат и все се чудиш дали изпълнението ти е добро. Решил си да се занимаваш с кросфит, но се чудиш откъде да започнеш. Независимо кой е твоят сценарий, CrossFit Dream има решение за теб и това е класът по кросфит механика.

RBK_Nano_6_pic2Този клас ще бъде с различна динамика и структура от стандартните ни групови тренировки. В него ще задълбаваме в основните движения и упражнения с цел да отстраним грешките и да направим техниката перфектна.

Фокусът на часа по кросфит механика ще е върху базовите движения, теорията зад тях, прогресията за овладяването им, постигането на безупречна техника. В него ще отделим необходимото време и внимание на всеки атлет, за да се чувства той комфортно по време на всекидневните тренировки.

С течение на времето периодично ще преминаваме през клековете, движенията с щанга, движенията с пудовки, набиранията, кофичките.

Кросфит механиката е чудесно допълнение към класовете по мобилност. Защото техниката и мобилността са в основата на скоростта, баланса, по-големите тежести и по-добрите резултати.

Виж графика и запази своето място!

Споделете с приятели: