Групова кросфит тренировка

1901181_903271679706341_8306815996933682320_nИскаш да опиташ нещо ново и различно? Търсиш бързи резултати, а нямаш достатъчно свободно време? Опитай кросфит и ще разбереш защо това е най-якият начин за трениране и набира все по-голяма популярност по света, а и в България!

Всеки ден в залата има различна кросфит тренировка. Избираме разнообразието, за да ни е интересно и да имаме резултати. Тренираме в група.

Продължителността е един час, в който правим сериозна загрявка и стречинг, учим нови движения, затвърждаваме техниката на вече научени такива или работим за сила. В края обикновено изпълняваме кратък комплекс от упражнения с цел силова издръжливост. Наблягаме на основните физически качества: сила, бързина, издръжливост, координация, баланс, подвижност.

menshealth1-572x380Можеш да очакваш невероятно разнообразие от тренировки, включващи в себе си базови движения с щанги ( преден и заден клек, мъртва тяга, военна и пуш преса и т.н.), олимпийски движения ( изхвърляне и изтласкване ), гимнастика, плиометрия и т.н. Можем да изпълняваме комплекси за време или за определен брой повторения, като целта е всеки път да си по-добър, състезавайки се със себе си или останалите от групата.

Тренировките са за всеки, който е решил да предизвика себе си, независимо от нивото му на подготовка. Гарантираме индивидуален подход, а така резултатите идват неусетно.

Ела и се пробвай! Само ти срещу себе си!

Виж графика и запази своето място!

Първата ти тренировка по кросфит е безплатна, за да прецениш дали това е спортът за теб. Повече информация, както и записване за първа тренировка – тук

Споделете с приятели: