Тренировки за деца

CrossFit Kids – тренировки за деца е любимата ни програма! Под формата на игра забавляваме най-малките и ги стимулираме да заобичат спорта и да изградят двигателна култура и навици от най-ранна възраст. Целта ни е да събудим страстта на децата към движение чрез занимателни и увлекателни игри и упражнения. Към всеки малчуган подхождаме индивидуално според възрастта и нивото му на подготовка.

CrossFit Dream Skyler е лицензирана да предлага тренировки по системата CrossFit Kids. В програмата работата ни е насочена към развиване на основните физически качества – сила, издръжливост, координация, бързина, гъвкавост и баланс.

Всяко занимание включва загрявка под формата на игра, усвояване и затвърждаване на нови движения и техника на изпълнение, мини комплекс и забавна игра накрая. Тренировката продължава около 50 минути и включва базови движения със собствено тегло. Не се използват допълнителни тежести.

Зимният модул CrossFit Kids започва на 6 януари и ще продължи до 24 март. Тренировките ще се провеждат всяка неделя. Цената на модула е 120 лв. 

Тренировките за деца се предлагат в три групи:

  • 6-7 години
  • 8-9 години 
  • 10-14 години 

При интерес, моля попълнете формата:

 

Още по темата:

CrossFit Kids – нека вашето дете се влюби в спорта

Споделете с приятели: