CrossFit Kids – тренировки за деца

Под формата на игра забавляваме най-малките и ги стимулираме да заобичат спорта и да изградят двигателна култура и навици от най-ранна възраст. Целта ни е да събудим страстта на децата към движение чрез занимателни и увлекателни игри и упражнения. Към всеки малчуган подхождаме индивидуално според възрастта и нивото му на подготовка.

CrossFit Dream Skyler е лицензирана да предлага тренировки по системата CrossFit Kids. В програмата работата ни е насочена към развиване на основните физически качества – сила, издръжливост, координация, бързина, гъвкавост и баланс.

Всяко занимание включва загрявка под формата на игра, усвояване и затвърждаване на нови движения и техника на изпълнение, мини комплекс и забавна игра накрая. Тренировката продължава около 50 минути и включва базови движения със собствено тегло. Не се използват допълнителни тежести.

Следващият модул CrossFit Kids започва на 14 януари и ще продължи до края на март. Тренировките ще се провеждат всяка неделя. Цената на модула е 120 лв. 

Тренировките за деца се предлагат в три групи:

  • 5-6 години (17:00-18:00 часа)
  • 7-9 години (16:00-17:00 часа)
  • 10-14 години (18:00-19:00 часа)

При интерес, моля попълнете формата:


 

 

Още по темата:

CrossFit Kids – нека вашето дете се влюби в спорта

Споделете с приятели: