Със своите бицепси, плочки и секси татуировки 34-годишният Питър Хоу изглежда като холивудска звезда. Той обаче се грижи за сигурността им и по-специално за тази на сър Елтън Джон, тъй като е личният му бодигард.

Мускулестият хубавец успя да грабне не само вниманието на британския певец, а и на сп. Men’s Health, като спечели първа позиция в „конкурса“ за модели на медията. Редакторите категорично се спряха на Питър, който наистина може да послужи за модел на подражание от представителите на мъжкия пол, тъй като е изключително дисциплиниран относно своите спортни занимания, хранене и работа.

 

В момента Хоу е необвързан и когато не е в залата, той прекарва времето си като сянка на Елтън и съпруга му Дейвид Фърниш. Пред списанието Питър споделя, че дължи перфектното си релефно тяло на сериозни тренировки по кросфит.

Британецът започва да се занимава с охраняване на звезди, след като получава нараняване на глезена, докато е в армията. Тогава военните му обясняват, че той никога повече няма да може активно да участва в мисии.

 

Изглежда, че нараняването му не е чак толкова сериозно, защото години наред Питър се поти неуморно в залата. Кросфит упражненията му помагат да стане по-силен, по-концентриран и го мотивират да се поддържа. Хоу толкова се е запалил по този вид спорт, че е направил собствена зала в дома си.

„Преди тренирах от естетическа гледна точка, сега го правя за да съм във форма и да задържам по-младите момчета в залата“, споделя Питър.

И макар да е педант относно режима си, Хоу се поддава на някои изкушения като сладоледа. „Ям по около два килограма на седмица. Тренирайте усилено и може да си позволите подобни неща“, съветва татуираният бодигард.

 

Искаш ли и ти да бъдеш истински професионалист? Ела и тренирай с нас в първата официално лицензирана зала за CrossFit в България.

Източник публикация: www.tialoto.bg

Източник снимки: Men’s Health Magazine

Споделете с приятели: