Бууткемп?

Тренировките в залата винаги са страхотно изцеждащи, но емоцията от споделеното усещане за такава сред природата, е наистина уникално. Ето защо е добре през определен период от време да си правим лагери далеч от мръсния въздух, боклуците и колите. Бууткемп-ът е именно това – вид спортен лагер – комбинация от добра храна, здрава тренировка, чист въздух и много положителни емоции. Тренираме два пъти на ден, храним се здраво и след това всички заедно си почиваме и релаксираме.

Обединява ни желанието да споделяме емоции, да тренираме заедно и да се забавляваме, да се откъснем поне за малко от забързания градски ритъм и да се пренесем сред природата. Не обичаме да повтаряме местата, на които ходим и затова всеки път е различно. Приготвяме храната си сами, затова тя е качествена, истинска, здравословна и разбира се, много вкусна.  Стремим се тя да е от екологично чисти продукти и райони, с ясен и контролиран произход.

Обикновено организираме бууткемпа в някой хубав уикенд, като продължителността му е от петък до неделя включително. Избираме си подходящо място ( най- често в планината), набавяме необходимото количество храна, вземаме си по няколко чифта дрехи, добро настроение и много усмивки.

Купонът и забавлението винаги са гарантирани, а тренировките са повече от размазващи.

Тук може да разгледате снимки от лагерите, на които вече сме били. Предупреждаваме, че силно зареждат с адреналин! 🙂

Добрата новина е, че ще организираме още такива приключения, така че ако търсите интересни тренировки на открито, съчетани със забавление 24/7, следете секцията Новини, за да разберете как и кога можете да се включите!

Споделете с приятели: