И така, ето че последният за тази година CrossFit Dream Boot camp приключи. Нека ви разкажа накратко за това  наше приключение, което остави незабравими спомени у всеки един от участващите в него.
Спортната база на Белмекен- люлка на не един и двама шампиони, за пореден път стана мястото, където тренирахме здраво и се забавлявахме на воля. Времето също допринесе за това- беше слънчево и доста приятно, което ни даде възможност да тренираме и навън. Групата ни бе доста разнородна- 70 души, в това число и няколко невръстни машинки, желаещи да се превърнат в големи такива. Тренировките? Дойдохме си на думата…Тренирахме по три пъти на ден, най- често в отбори, но все пак имаше и индивидуални надпревари. Като за капак направихме и преход до вр. Зъбчето, който се намира над базата.

Опитахме се да вземем с нас атмосферата на Кросфит и да я пренесем в планината, там където властват тишината и спокойствието. И определено се получи- във времето, свободно от тренировки и спортни занимания, се смяхме до полуда и със сигурност успяхме да нарушим съня на дивите животни и птичките. За наше съжаление обаче, единственото нещо, което липсваше, беше снегът. Е, имаше го, но никак не ни беше достатъчен.
Спорт и веселба- това е формулата за успех на нашите спортни лагери. Всеки един от нас поне за няколко дни остави ежедневните си грижи и проблеми далеч и се отдаде на удоволствието от спортуването сред природата.
Равносметката…Четири дни сред природата, на това магнетично място и сред толкова много приятели…Спорт, прекрасна храна, смях и веселие…нови приятелства, нови преживявания и емоции…
Кога ще е следващият спортен лагер? На вас ходи ли ви се пак? На мен- определено!!!

Още снимки може да разгледате ето ТУК.

Споделете с приятели: