Приятели, дойде време за следващата крачка в развитието на CrossFit Dream. Шест години след началото на официално лицензирания кросфит в България сме горди да ви представим нашето ново място – CrossFit Dream Skyler.

В създаването на новата зала дадохме всичко от себе си, тя е съобразена с натрупания вече огромен опит в организацията на кросфит тренировки. Просторна и добре организирана, с площ от над 650 кв. метра, CrossFit Dream Skyler е място, в което много от вас ще се влюбят.

CrossFit Dream Skyler се намира в квартал Хаджи Димитър, на улица Скайлер 41. Сградата е бившия РУМ в района и отново сме съседи с BILLA. Има обширен паркинг за всички, които се придвижват с автомобил. За удобство на велосипедистите в залата сме монтирали стойка за велосипеди.

Откриването е на 20 май, събота. Ще се радваме да ви видим тогава, за нас вашата подкрепа наистина означава много. Можете да следите информацията за събитието във Facebook.

Планирали сме кратка почерпка в 11:30, след което започват групови тренировки. От 12:00, 13:00 и 14:00 ще тренираме заедно и ще разучаваме новата зала. От следващия ден, 21 май, започват редовни тренировки.

За залата може да научите повече тук, а тук ще намирате графика на тренировките. Съвсем скоро ще ви покажем актуален график с различните занимания, но като цяло организацията се запазва такава, каквато е и сега – групови тренировки сутрин и следобед, както и в събота и неделя.

Предвидили сме съвсем нови типове тренировки, подходящи за съвсем начинаещи атлети, тренировки за развитие издръжливост и кондиция, класове по механика, специална група за състезатели. По-късно през годината сме предвидили и CrossFit Kids лиценз. Очаквайте тази информация!

А дотогава – тренирайте редовно, ние продължаваме да се готвим за големия ден

Споделете с приятели: