CrossFit Invitational 2014

4 звездни отбора

2 часа

1 победител

9 ноември 2014 г.

Международното отборно CrossFit състезание прави своя дебют на американска почва след 2 поредни години в Европа. То ще се състои в SAP Center в Сан Хосе, Калифорния на 9 ноември 2014г., неделя.

Това ще бъде третата поредна година, в която се провежда надпреварата, наречена Invitational. Миналият октомври, отбор „Свят“, съставен от европейци, канадци и австралийци, успя да отмъсти за загубата на отбор „Европа“ ( 20: 6 точки от 2012 г., когато събитието се проведе в Лондон, б.а .), взимайки петата и последна тренировка и печелейки с резултат 24:19 над отбор „САЩ“. Разпродаденото откъм билети и телевизионни права състезание се състоя на летище Templehof в Берлин и бе излъчено на живо в 59 страни в Европа, както и в Северна Америка.

Тази есен CrossFit Invitational ще се състои от 4 звездни отбора и в нов формат. Отборите ще се състоят от атлети от САЩ, Канада, Европа и Австралия. Всеки отбор ще се включва 2 жени, 2 мъже и 1 треньор.

Предстои да разберем кои ще бъдат членовете на отборите, като очакваме това да се случи в най- близко бъдеще. Форматът на състезанието обещава много интересна надпревара и ожесточен сблъсък на най- добрите кросфитъри от целия свят.

Споделете с приятели: