Скъпи приятели на CrossFit Dream,

с гордост ви представяме първото по рода си истинско състезание по кросфит в България – Dream Games! В него ще можете да премерите силите си във формата, в който се организират култовите CrossFit Games!

В нашите Dream Games ще можете не само да предизвикате себе си, но и да се изправите срещу останалите в безмилостна битка на сила, воля и издръжливост.

Регламент

Състезанието ще протече в две фази – квалификации и финал. Квалификациите ще се състоят в залата CrossFit Dream. Финалът ще се състои на открито, на терена в комплекс ‘Българско школо’ – София , Младост 2, ул. „Генерал-майор Васил Делов“ 10.

Срокът за записване е 24/08/2014. Заявки за участие се приемат по имейл на ultimatetrainingbox@gmail.com. Заявката трябва да съдържа трите ви имена и възраст, за да е валидна. Ще получите обратен имейл с потвърждение.

Квалификации

В рамките на две седмици всички участници трябва да изпълнят два комплекса. Допълнително ще бъде оповестено времето, в което всеки може да заповяда в залата CrossFit Dream и да изпълни комплексите за квалификациите в присъствието на съдия. На база резултатите ще бъде определено временно класиране, съобразно което състезателите ще бъдат разпределени в две групи – Pro и Intermediate ( съответно за мъже и за жени).

Финал

Финалът на Dream Games ще се проведе във формата на класическите The CrossFit Games. Той ще представлява няколко отделни мини състезания, на база на които ще се изготви генерално класиране. До всеки състезател ще има съдия, който ще отброява повторенията и ще отчита резултатите. За онези, които не се чувстват готови за състезание, но искат да усетят тръпката и адреналина от участието, ще подготвим отделна група с олекотени условия и класиране.

И така, ето и най-важното на кратко:

Квалификации: 25/08/2014 – 06/09/2014 (в залата на CrossFit Dream)
Финал: 13/09/2014 („Българско школо“)
Такса за участие: 50 лв. Специална отстъпка от 50% за притежателите на абонаментни карти от зала CrossFit Dream: преференциална такса за участие 25 лв.
Краен срок за записване: 24/08/2014

Право на участие имат всички, с изключение на треньорите.

Не се колебайте, подготвили сме много изненади, яки надпревари и ударна доза адреналин!

Споделете с приятели: