Тренираш кросфит от доста време и в теб бушува звяр? Искаш да се предизвикваш, да правиш тежки тренировки и да се състезаваш? Готов си да тренираш повече от другите, да влагаш повече усилия, да се подлагаш на лишения и да спазваш режим? Имаме нещо за теб: модул Подготовка на състезатели.

Какво представлява?

Целенасочена подготовка по кросфит за хора, които имат амбиция да се явяват на състезания или да тренират още по-здраво от досега. Тренировки, които са още по-предизвикателни и изпитват всяко едно от десетте основни качества, развивани с кросфит. Работа и упражнения, практика и техника – насочени както към физическото развитие, така и върху психологическото.

Как ще се провежда?

Участниците в модула трябва да предвидят пет дни – четири от тях в делничен ден и един през уикенда. През седмицата ще се тренира по специална програма, а през уикенда ще има задължителна обща тренировка на всички участници в модула.

През седмицата часовете за тренировка ще са същите като тези за групови тренировки, но част от заниманията ще са с продължителност 90 минути. В началото на всяка седмица ще получавате информация в кои дни ще е необходимо да дойдете по-рано или съответно да останете след групата, за да изпълните всичко предписано.

Тренировките през седмицата ще се провеждат съвместно със стандартната групова тренировка, като части от нея ще бъдат целенасочено модифицирани.

Кой може да участва?

В модула може да заяви участие всеки, който тренира в залите на CrossFit Dream. Включването в програмата обаче става след предварително одобрение. За да постигнем резултатите, към които се стремим, ще са необходими постоянство, отдаденост и дисциплина. Необходимо е да изградим доверие помежду си, за да можем заедно да вървим по пътя напред.

В определени дни на произволен за вас принцип ще изискваме резултатите от определени тренировки, за да можем да следим индивидуалния ви  прогрес. Не си мислете, че това ще е място и време за безумни комплекси и произволни тренировки. Напротив, всичко ще следва своята логика, за да можете да се изправите пред предизвикателството уверени, силни и спокойни.

Нашите условия

Това е модул, който е различен от всички останали. Той е с по-голяма продължителност и в него ще преследваме по-дългосрочни цели. Затова е от особена важност да се пазим от травми и безсмислени натоварвания.

Ето защо ще държим на стриктното придържане към програмата и да не правите упражнения и комплекси, които носят евентуален риск и биха довели до контузия. Запазваме си правото във всеки един момент да отстраним от модула всеки, за когото има съмнения, че не спазва тези условия.

Какво получавате от модула:

  • Тренировъчна програма за срок от два месеца
  • Пет тренировки седмично с предварително определена насоченост
  • Един състезателен комплекс седмично
  • Оценка на потенциала и прогреса
  • Тренировки в стимулираща и конкурентна среда
  • Прогресии и практическа работа по усвояване на по-комплексните движения
  • Контакт и консултация с главните треньори на CrossFit Dream

Цена за участие в модула:

  • За всички клиенти с карти на CrossFit Dream цената е 30 лв. за целия модул
  • За клиенти на MultiSport и Sodexo цената е 35  лв. на месец


 Карта на CrossFit Dream MultiSport Sodexo

Споделете с приятели: