Защо тренираме?

За да сме здрави? За да сме силни? За да сме красиви?

А как тренираме?

Функционално? Сериозно? Интензивно?

Всеки има свой отговор и всеки може сам за себе си да прецени какво, как и защо му допада. Важното е да е интересно, забавно и да дава резултати.
Ето защо ние от Ultimate Training и нашите приятели от Adidas решихме да направим събитие, чиято цел е да популяризира спортуването сред младите момичета и девойки. Искаме да покажем на всички, особено на момичетата, че за да тренираш не ти е нужно нищо повече от малко свободно време и доза желание.

Момичета, на всички ни е ясно, че искате да изглеждате и да се чувствате добре, да носите къси полички и прилепнали потничета, да събирате погледите и да ходите с високо вирнати нослета, но имайте предвид, че всичко това изисква малко труд и постоянство. Ще ви обясним как да тренирате, какво да правите, кое е ефективно и кое не, ще ви покажем техниката на изпълнение на различните упражнения и ще разберете повече за специфичните кросфит движения. В крайна сметка се надяваме това да ви хареса.

На 16.06.2013г. от 11:00ч. в Южния парк в София заедно с нас, на тренировъчната площадка ще излязат и музикалните звезди Поли Генова и Дивна, на които ще се наложи да се поизпотят сериозно. Всеки, който желае, ще може да се включи в събитието и да се научи как да кляка, да скача на въже, да прави лицеви опори и коремни преси. За всичко това ще се погрижат квалифицирани инструктори от залата, с които определено няма да скучаете. На всичкото отгоре, за да е още по- забавно, ще тренираме в групички от по няколко души, а накрая Adidas и Ultimate Training ще раздадат награди на всички, които се престрашат да потренират с нас.

 

С любезното съдействие на ADIDAS и ULTIMATE TRAINING.

Споделете с приятели: