За да тренирате с нас в залата “CrossFit Dream”, е необходимо да използвате онлайн системата ни за ранно запазване на часове за тренировка.  Стартираме на 02 март 2015г. Дотогава е добре всеки да направи своята регистрация и да тества как работи записването – приложението е вече налично на сайта ни. Скоро очаквайте и мобилно приложение!

Защо е необходимо да се запишете предварително?

С предварителното записване ние целим да избегнем струпването на прекалено голям брой трениращи в най-натоварените часове. Само така можем да държим високо качеството на услугата, която предлагаме, да осигуряваме достатъчно място и да отделяме необходимото внимание на всеки трениращ.

Не на последно място, така самите вие ще можете още в началото на седмицата да планирате кога ще спортувате с нас и да сте спокойни, че ще си осигурите място в най- удобните за вас часове.

Колко души участват в груповата тренировка?

Максималният брой трениращи в група е 15 души. За тренировките по вдигане на тежести ограничението е шест души. На нашия сайт всеки от вас може да следи броя на хората в съответната тренировка. Така ако предпочитате да тренирате в по- малка група, бихте могли да го направите много лесно – просто трябва да изберете час с по-малко натоварване.

Как да се запиша?

Първо – направете си безплатна регистрация на сайта ни. При регистрация на мейла си ще получите линк, чрез който да активирате акаунта си. В секция „График“ можете да видите всички тренировки за седмицата и да запазите своето място.

Имате право да запазите до 3 (три) предстоящи тренировки в една седмица. Ако желаете да запазите повече от три тренировки за съответната седмица, можете да направите това след изтичането на първата такава. След записването на всяка тренировка ще получавате мейл за потвърждение на записването.

Броят на свободните места и общия брой трениращи е изписан срещу всеки час. Например 6/15 означава, че има 6 свободни места от общо 15 за избрания от вас час.

Кога най-късно мога да се запиша за тренировка?

Можете да се запишете за тренировка най-късно до 15 минути преди започването й.  Това ще ви даде повече време за реакция ако решите, че ще тръгнете по-рано от работа, попаднете в задръстване или просто решите да промените плановете си в последния момент. Имайте предвид обаче, че в последния момент за избраната от вас група може и да няма свободни места.

Мога ли да се отпиша от тренировка?

Да, разбира се. Това може да стане най- късно до 1 час преди началото на тренировката, за която сте се записали. Не забравяйте – отписването до 1 час преди тренировка няма да е последвано от никакви санкции. След отписване от тренировка ще получите мейл за потвърждение.

Ако не сте се отписали и не дойдете в посочения час, ще се наложи да ви сложим в т.нар. „черен списък“. Така няма да имате право да запазвате час за тренировка в следващите 2 (два) дни.

Мога ли да дойда на тренировка без да съм регистриран за нея?

Можете, но ние не можем да ви обещаем, че ще има място в избраната от вас групова тренировка. Много вероятно е да няма места и да се наложи да чакате до следващата тренировка, в която има свободно място. Не забравяйте, запазването на час отнема не повече от две минути.

Това, което прави нашата зала за кросфит различна от всички други зали, е качеството на тренировката. Ние, като треньори, винаги се стараем да даваме най-доброто от себе си, за да направим тренировките успешни и ползотворни.

За нас е важно всеки един от вас да забелязва прогреса и успехите си – не само в залата, но и извън нея!

Споделете с приятели: