Здравейте приятели,

С голяма гордост съобщаваме, че в Crossfit Dream имаме нов треньор. И то какъв… Истински европейски шампион по вдигане на тежести! От началото на ноември към екипа ни се присъедини Кристияна Колева.

Криси е бивш треньор на женския ни национален отбор по вдигане на тежести и доказан специалист на международната сцена. Нейните тренировки ще бъдат фокусирани върху Олимпийските движения, които са и в основата на много от упражненията в любимия ни Кросфит!

Заниманията са подходящи за средно напреднали и напреднали и ще бъдат с акцент върху техниката на изпълнение на движения като мъртва тяга, клякане с тежести, обръщане, изтласкване, изхвърляне. Те ще са в голяма полза на всички, които искат да усъвършенстват уменията си и да увеличат значително килограмите, с които тренират.

Кристияна ще води занимания във вторник (19:00 часа), четвъртък (19:00 часа) и събота (10:00 часа).

Броят трениращи в група ще бъде ограничен до шестима души, за да преследваме максимална ефективност и резултати. Участието в групите ще става с предварително записване на електронната ни поща – ultimatetrainingbox@gmail.com, както и на телефон 0888 968 200.

Опитайте! Очакваме ви!

Горди сме, че можем да се докоснем до спортист от такъв ранг и да тренираме рамо до рамо с него!

Споделете с приятели: