Както традицията повелява, и този май не пропуснахме да посетим люлката на редица олимпийски шампиони – Националната Спортна База Белмекен. Възползвахме се от почивните дни около 6 май и избягахме на високо в планината за 3 нощувки. Сякаш попаднахме в друг свят – зимната приказка беше обвила базата, но снегът и метеорологичните условия не ни попречиха да си организираме изтощаващи тренировки и забавни приключения.

Както обикновено, тренирахме по 3 пъти на ден. Сутрин загрявахме кръвта преди закуска на открито, а след това преди обяд в голямата спортна зала наблягахме на лекоатлетически игри. Зареждахме батериите с приятна следобедна дрямка или пък разходка до красивия язовир Белмекен за по-активните, след което се раздавахме докрай на силовите тренировки в залата по вдигане на тежести. Тези, които имаха останали сили, разпускаха с по няколко дължини в басейна.

DSC_1873

Различното този път беше, че отборът ни беше допълнен от много деца, които активно участваха в повечето от игрите, забавляваха се и споделиха емоцията ни. Снимки от лагера може да разгледате в галерията.

И така, на дневен ред е следващият спортен лагер, който организираме в средата на юли тази година. Той ще бъде в спортната база до Нови Извор. Повече информация за летния бууткемп може да откриеш във фейсбук събитието тук

Споделете с приятели: