Безплатна първа тренировка

Безплатна първа тренировка

Ако си решил да опиташ какво е кросфит, заповядай да се запознаем, да потренираме и да ти разкажем за нашия спорт. Опитай кросфит, разгледай залата, виж как тренират другите. И разбира се – задай ни колкото можеш повече въпроси.

Кога мога да дойда за първа тренировка?

Предлагаме ти следните дни, в които да направиш една безплатна тренировка с нас:

  • зала Скайлер – четвъртък и събота
  • зала Мотописта – четвъртък и неделя

В тези дни в графика ни ще видиш час „CrossFit – Първа тренировка“. Препоръчваме да се запишеш в нея. Ако посоченият час не ти е удобен, може да дойдеш и на някоя от останалите тренировки в рамките на същия ден. В такъв случай трябва да се запишеш за стандартните ни CrossFit тренировки.

Записването за тренировка става с регистрация в системата ни.

Как да се регистрирам?

Регистрацията отнема само миг – прави се тук, като имаме нужда единствено от име и мейл за кореспонденция. След попълването им ще получиш линк за потвърждение на посочената поща. Ако случайно не го намираш, потърси го в папката Спам.

Когато регистрираш профила си можеш да влезеш в календара на предпочитаната от теб зала и да кликнеш върху избраната тренировка – още един клик за потвърждение и готово – вече си записан.

Мога ли да дойда за първа тренировка в друг ден?

Не. Ако нямаш опит с кросфит те съветваме да не го правиш. Причината е проста – по време на първата ти тренировка с нас искаме да ти посветим възможно най-много време. Трябва да имаме възможност да говорим, да ни задаваш въпроси и да показваме. И разбираемо – ако дойдеш без предупреждение в друг ден, просто няма да можем да ти обърнем внимание.

Как протича първата тренировка в CrossFit Dream?

При първата ни среща ще те помолим да ни разкажеш за себе си, за опита си със спорт и тренировки, за евентуални травми или ограничения, които имаш. Ние пък ще ти разкажем повече за кросфит и за най-удачния начин да започнеш редовни тренировки.

Разбира се – ще тренираме. Ще изпълняваме базови движения, за да се ориентираме за твоето състояние. Ще проверим възможностите ти и ще те тестваме с нещо предизвикателно, бъди сигурен в това.

А след първата тренировка?

След първата тренировка ще си наясно дали ще искаш да продължим заедно. Ще поговорим как да стане това, ще ни разкажеш за целите си и ще ти препоръчаме схемата, по която да тренираш.

Ами това е – ако имаш други въпроси, можеш да ни пишеш или да се обадиш. Или пък да дойдеш в залата и да ни питаш лично. Не се колебай, опитай кросфит и се запиши за своята първа тренировка!