След многото емоции около вътрешното състезание, което направихме през ноември, сега е време за ново предизвикателство. Този път каузата е не само да победим себе си (евентуално и останалите), а и да отделим време и средства за нещо добро. И така, време е за CrossFit Dream Challenge – предизвикателство с цел благотворителност, което се надяваме да превърнем в поредната добра традиция.

Този път оставяме на страна суетата, не очаквайте материални награди, не очаквайте тениски. Всички събрани средства ще бъдат дарени за каузата, която ще изберем. Ще я обявим допълнително и всички ще са наясно в какво влагат усилията и средствата си.

Състезанието ще протече в различна обстановка – ще дадем възможност за отборни комплекси, индивидуални предизвикателства, игри с гостите в залата. Схемата, по която ще се случи събитието, е следната:

  • 10:00 – 11:30 – индивидуални състезания (мъже и жени)
  • 12:00 – 13:00 – отборни състезания (по двойки)

Освен таксата за участие, в залата ще сложим и кутия – всеки участник или гост ще има възможност да подкрепи допълнително усилията ни.

Кога?

  • 13.01.2018 година

Къде?

  • CrossFit Dream Skyler

Начало: 10:00 часа

Такса за участие: 20 лв.

Вечерта се гответе за редовното ни следновогодишно парти! Както всяка година, с него слагаме началото на новия сезон, поставяме новите цели и вдигаме високо летвата!

Чарът на CrossFit е в общността, която залите изграждат около себе си, а силата на общността е общото действие. Разчитаме на вашата подкрепа!

Очакваме ви!

 

Споделете с приятели: