CrossFit dream са първите лицензирани кросфит зали в софия. Започнахме през 2011 година и от тогава кросфит за нас е начин на живот!

Запиши се за тренировка!

За да участваш в тренировките на CrossFit Dream, трябва да се запишеш за тренировка. Записването е задължително и се прави лично. Как да се запишеш? Виж тук!

Какво е кросфит?

Кросфит е комбинира в себе си страхотни спортове като гимнастика, лека атлетика и вдигане на тежести. Това е система за тренировки, която обхваща всички аспекти на спорта, храненето и възстановяването. Казано накратко: кросфит е начин на живот и подготовка за живота.

„Много добри треньори, помагат и обясняват на начинаещите, държат много на правилната техника!“

 

Натоварванията се съобразяват с възможностите ти. Aтмосферата е много хубава и забавна. Едно голямо семейство.

Иван Славов

 

промени живота си, опитай кросфит

Истински хора с истински резултати

 

В CrossFit Dream поставяме фокуса върху спорта като допълнение на всичко, което правим през деня. Хората, които тренират при нас, са като теб – заети, с работа и много ангажименти. Нашата задача е да ти дадем един час движение и здрава тренировка, които да ти помогнат в живота извън залата.

Като треньори, за нас най-голямото удовлетворение е това, че те държим далеч от дивана, че всекидневно ти доказваме, че можеш много повече, отколкото си очаквал и че идваш в залата с удоволствие!

Кросфит е за всеки

Всеки е добре дошъл в груповите ни тренировки. Условие за това обаче е да се премине през първа тренировка или модул CrossFit Beginners!

Нашите тренировки

CrossFit

CrossFit Gymnastics

CrossFit Weightlifting

Mobility Class

Open Gym

CrossFit Beginners

ако преследваш индивидуални цели

Треньорите в CrossFit Dream са на разположение за индивидуални тренировки. Работата с личен треньор е гаранция за постигането на резултати и правилно залагане на цели и очаквания

 

новини

CrossFit Dream Motopista и CrossFit Dream Skyler са официално лицензирани кросфит зали и имат право да организират тренировки по методологията CrossFit Kids!

  

Work

По-силни. По-здрави. По-уверени

Имаш въпрос?

Работно време

Зала Скайлер

  • понеделник – петък 8:00 – 10:00 и 16:30 – 20:30
  • събота 9:00 – 12:00
  • неделя 16:00 – 19:00

Зала Мотописта

  • понеделник – петък 8:00 – 10:00 и 15:45 – 20:45
  • събота и неделя 9:00 – 12:00