ЗА CROSSFIT DREAM Motopista

CrossFit Dream Motopista е първата лицензирана зала за кросфит в България. Отворихме я през далечната вече 2011 година с опасения, че кросфитът е непознат у нас, но и с увереност, че това бързо ще се промени.

Залата е оборудвана с тежести, дъмбели, пудовки, гребни тренажори.

КОНТАКТИ

+359 888 968 200

motopista@crossfitdream.bg

1404 София, ул. Генерал Кирил Ботев 11 E 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък:
8:00 – 10:00 и 15:45 – 20:45

Събота: 9:00 – 12:00

Неделя: 9:00 – 12:00

F.A.Q

Получаваме различни въпроси за тренировките, движенията, храненето – изобщо за всичко, което правим в залата и извън нея. Тук ти предлагаме отговорите на това, което ни питат най-често.

Ако искаш да ни питаш нещо друго, пиши ни: 

 

Подходящ ли е кросфитът за мен?

Да. Всеки може да тренира кросфит. Тренировките са така направени, че да позволят на всеки да вземе максимума от тях, без значение дали тренира от много време, или започва едва сега. Кросфит е подходящ както за атлети, които имат за цел да участват в състезания, така и за напълно начинаещи хора, които работят на бюро, но искат да са във форма.

Трябва ли да съм във форма, за да започна тренировки при вас?

Не. Или по-точно – не е задължително. Ако вече тренираш нещо друго – ела и опитай разнообразието и предизвикателството, което CrossFit ще ти даде. Ако пък си решил да промениш живота си и да спортуваш активно, CrossFit ще те омагьоса с резултатите и преживяването.

Къде мога да тренирам кросфит?

Кросфит можеш да тренираш навсякъде: можеш да го правиш сам, може да го правиш в кварталния фитнес. Ние ти препоръчваме да го правиш в специализирана и лицензирана кросфит зала, където треньорите знаят какво правят и спазват необходимите мерки за ТВОЕТО здраве. Това обаче, което е най-ценно в една кросфит зала, е общността от страхотни, мотивирани и амбицирани хора, които ще помогнат и на теб да постигнеш своите цели.

Работите ли с карти мултиспорт?

Да, залите на CrossFit Dream работят с Мултиспорт. Приемаме техните карти БЕЗ ДОПЛАЩАНЕ за груповите кросфит тренировки и самостоятелното ползване на залите.

ПИШИ НИ!

8 + 10 =