Цени на тренировките в CrossFit Dream

залите CrossFit Dream работят с карти Мултиспорт 

Услуги

Класове и програми

Crossfit

Кросфит тренировка в група. Всички изпълняват тренировката за деня. Препоръчително е да си минал през CrossFit Beginners

Crossfit beginners

Ако тепърва започваш да тренираш, този модул е най-доброто решение за теб. 12 тренировки в малка група с фокус върху техниката и относително по-ниска интензивност. Не се колебай, запиши се!

crossfit weightlifting

Добрият кросфит атлет притежава в арсенала си отлични познания и техника на движенията с щанга. Ела и заедно ще работим по изхвърляне (snatch), обръщане (clean) и изтласкване (jerk). Това е тренировката, където ще разбереш как да си истинска хала с щангите!

mobility class

Мобилността е онова, което често ни пречи на добрата форма и на солидните резултати. Дългото време в офиса и колата прави така, че тялото ни „забравя“ да се движи правилно. Часовете по мобилност поправят тази несправедливост!

Crossfit gymnastics

Гимнастиката е едно от най-големите предизвикателства за всеки. В нашите тренировки работим за контрола на тялото в пространството и овладяване на набирания, стойки на ръце, силови възлизания, пистолети и други коварни предизвикателства

open gym

Можеш да дойдеш в залата и да я ползваш самостоятелно. В такъв случай изпълняваш своя собствена програма и тренираш сам. Това обаче не означава, че не трябва да се записваш в графика – дори напротив, задължително е!

CrossFit Dream Motopista и CrossFit Dream Skyler са официално лицензирани кросфит зали и имат право да организират тренировки по методологията CrossFit Kids!