неограничен достъп

150 лв.

Включва участие в една тренировка дневно, могат да се посещават двете зали и всички класове – CrossFit, CrossFit Weightlifting, CrossFit Gymnastics, Mobility Class, Open Gym

карти за тренировка

могат да се ползват за всички класове, предлагани в CrossFit Dream. Валидността е един месец от датата на първата тренировка

Специализирани класове

Тренировките CrossFit Weightlifting, CrossFit Gymnastics и Mobility Class се посещават с карта Специални класове. Цената й е 120 лв. за 10 посещения. В комбинация с Мултиспорт карта цената е 60 лв.

1:1

Индивидуалните тренировки са най-добрия път за постигане на личните цели. Ако имаш проблем с определено движение, затруднения с мобилността или специфични потребности – това е тренировката за теб. Заниманията са с продължителност 60 минути, цената е 35 лв.

Хранителен режим

Хранителният режим се изработва според твоите лични цели и потребности. Той е с продължителност 2 месеца. Преди да го направим, ще поискаме от теб много информация за настоящите ти навици, очаквания и цели.

Цената на хранителния режим е 100 лв.

Тренировъчен режим

Можем да изработим специфичен тренировъчен режим според твоите изисквания и цели. От нас ще получиш тренировки за един месец, като те ще бъдат съобразени с цялостната програма на залата. Личният режим е подходящ при възстановяване от травми, специфични нужди (качване на сила, овладяване на движения и т.н.)

Цената на тренировъчния режим е 100 лв.

 

Класове и програми

Crossfit

Кросфит тренировка в група. Всички изпълняват тренировката за деня. Препоръчително е да си минал през CrossFit Beginners

Crossfit beginners

Ако тепърва започваш да тренираш, този модул е най-доброто решение за теб. 12 тренировки в малка група с фокус върху техниката и относително по-ниска интензивност. Не се колебай, запиши се!

crossfit weightlifting

Добрият кросфит атлет притежава в арсенала си отлични познания и техника на движенията с щанга. Ела и заедно ще работим по изхвърляне (snatch), обръщане (clean) и изтласкване (jerk). Това е тренировката, където ще разбереш как да си истинска хала с щангите!

mobility class

Мобилността е онова, което често ни пречи на добрата форма и на солидните резултати. Дългото време в офиса и колата прави така, че тялото ни „забравя“ да се движи правилно. Часовете по мобилност поправят тази несправедливост!

Crossfit gymnastics

Гимнастиката е едно от най-големите предизвикателства за всеки. В нашите тренировки работим за контрола на тялото в пространството и овладяване на набирания, стойки на ръце, силови възлизания, пистолети и други коварни предизвикателства

open gym

Можеш да дойдеш в залата и да я ползваш самостоятелно. В такъв случай изпълняваш своя собствена програма и тренираш сам. Това обаче не означава, че не трябва да се записваш в графика – дори напротив, задължително е!

CrossFit Dream Motopista и CrossFit Dream Skyler са официално лицензирани кросфит зали и имат право да организират тренировки по методологията CrossFit Kids!

  

Work

По-силни. По-здрави. По-уверени

Имаш въпрос?

Работно време

Зала Скайлер

  • понеделник – петък 8:00 – 10:00 и 16:30 – 20:30
  • събота 9:00 – 12:00
  • неделя 16:00 – 19:00

Зала Мотописта

  • понеделник – петък 8:00 – 10:00 и 15:45 – 20:45
  • събота и неделя 9:00 – 12:00