Класове и програми
CrossFit Dream

групови тренировки

Основната част от тренировките в CrossFit Dream са групови – можеш да се включиш в часовете ни за

  • CrossFit
  • CrossFIt Gymnastics
  • CrossFit Weightlifting
  • CrossFit Mobility

 

Повече

тренировъчни режими

Ако имаш специфични цели – да качиш сила, да отслабнеш, да подобриш гимнастическите си умения, или пък нещо друго – ние сме насреща и ще ти изготвим режим, по който да тренираш!

Повече

Индивидуални тренировки

Когато преследваш свои собствени цели, най-доброто решение са индивидуалните тренировки. По твоя мярка и размер, те обслужват твоите желания и цели. Работиш 1:1 с треньор , който да те доведе до желаната цел!

Повече

Crossfit beginners

Най-доброто ни предложение, ако тепърва започваш с кросфит и все още имаш опасения дали ще се справиш и дали той е подходящ за теб. Работим в малка група с относително по-ниска интензивност

Повече

Crossfit класове за всеки

 

В CrossFit Dream можеш да правиш кросфит тренировки. По всякакъв начин. Ако очакваш рутина, уреди и машини, ще останеш разочарован. Тренираме основно в група, но ако имаш специфични цели, можеш да намериш всичко, което те интересува – сила, мобилност, възстановяване, предизвикателства.

Груповите кросфит тренировки са най-добрия начин да поддържаш тялото си във форма. Имаме и специализирани часове за щанги, мобилност, гимнастика

Crossfit

Кросфит тренировка в група. Всички изпълняват тренировката за деня. Препоръчително е да си минал през CrossFit Beginners

Crossfit gymnastics

Гимнастиката е едно от най-големите предизвикателства за всеки. В нашите тренировки работим за контрола на тялото в пространството и овладяване на набирания, стойки на ръце, силови възлизания, пистолети и други коварни предизвикателства

crossfit weightlifting

Добрият кросфит атлет притежава в арсенала си отлични познания и техника на движенията с щанга. Ела и заедно ще работим по изхвърляне (snatch), обръщане (clean) и изтласкване (jerk). Това е тренировката, където ще разбереш как да си истинска хала с щангите!

mobility class

Мобилността е онова, което често ни пречи на добрата форма и на солидните резултати. Дългото време в офиса и колата прави така, че тялото ни „забравя“ да се движи правилно. Часовете по мобилност поправят тази несправедливост!

Crossfit beginners

Ако тепърва започваш да тренираш, този модул е най-доброто решение за теб. 12 тренировки в малка група с фокус върху техниката и относително по-ниска интензивност. Не се колебай, запиши се!

open gym

Можеш да дойдеш в залата и да я ползваш самостоятелно. В такъв случай изпълняваш своя собствена програма и тренираш сам. Това обаче не означава, че не трябва да се записваш в графика – дори напротив, задължително е!