За CrossFit Dream

CrossFit Dream е мястото, през което кросфит влезе официално в България. Нашите зали са лицензирани за тренировки по системата CrossFit. В момента предлагаме кросфит тренировки в две различни локации, разположени в двата края на София.

Създадохме първата зала – CrossFit Dream – Мотописта, през 2011 година и от тогава развиваме кросфит в България.

Шест години по-късно, през 2017-та, дойде време за качествена нова стъпка напред и създаването на CrossFit Dream Skyler. И в момента това са две от малкото зали с лиценз за кросфит в София. 

Екипът

Силната страна на CrossFit Dream обаче не е само историята. Силната страна е екипът от мотивирани и образовани треньори, за които приоритет номер едно са добрата техника при изпълнение на упражненията, контролът върху натоварването и предотвратяването на всякакъв риск от контузии и травми.

Комплексите и натоварванията се съобразяват с личните възможности и цели на трениращите, за да извличаме най-доброто от тях и като мотивация, и като резултат.

Треньорският екип на CrossFit Dream разполага с всички основни лицензи и сертификати, предлагани от CrossFit: Level 1, Level 2, CrossFit Kids, CrossFit Weightlifting, CrossFit Gymnastics, Rowing, Aerobic Capacity, Competitors  и така нататък.

Залите

В нашите зали няма да намериш велоаргометри, бягащи пътечки и гладиатори. Вместо това ще ти предложим многообразие от свободни тежести, пудовки, ластици, дъмбели и медицински топки.

При нас ще работиш с тежестта на собственото си тяло и с олимпийски лостове за щанги, а това освен забавление, гарантира и солидни резултати!

За по-напредналите сме осигурили гимнастически халки и жилетки с тежести.

Благодарение на гребните тренажори и колелата тип assault bike ще разбереш какво е истинско предизвикателство!

 

Спортни лагери

Освен тренировките в зала, няколко пъти в годината ходим на спортни лагери. Те се провеждат в комплекси, предлагащи условия за кросфит тренировки, преходи и атлетически упражнения. Редовни дестинации са Националната спортна база Белмекен, Спорт Палас във Варна, комплексът за подготовка на тежкоатлети в Нови извор.

Всичко това изглежда забавно, но е възможно само благодарение на спазването на правила за тренировки и безопасност. Можеш да се запознаеш с тях тук

Ако все още се чудиш дали кросфит тренировките са за теб, разгледай отговорите на въпросите, които ни задават най-често. Ако и след това имаш въпроси – не се колебай да ни се обадиш или да ни пишеш!