Кросфит – ключът към здравето и добрата форма

CrossFit е начин на живот, при който водещо място заемат ефективните и сигурни за здравето тренировки и добрата храна. Кросфит може да помогне за постигането на най-различни цели: за подобряване на здравето, за сваляне на килограми, за по-добри резултати в състезания. Програмата работи за всеки – както за тези, които сега започват, така и за онези, които тренират кросфит от години

Тренировките

Магията на кросфита е в движението. Тренировките са различни всеки ден и се модифицират така, че да помогнат на всеки атлет да постигне своите цели.

Кросфит тренировките могат да бъдат адаптирани към всеки човек, независимо от нивото му на подготовка или физическото му състояние.

Животът

Като начин на живот кросфит налага увеличаване на движението и намаляване приема на голяма част от въглехидратите. Това го прави не само тренировъчна програма, а го превръща в комбинация от добро хранене и упражнения.

Кросфит начинът на живот е ключът към дългосрочното здраве и добро физическо състояние.

Общността

Кросфит е семейство. С повече от 15 хил. официално лицензирани зали по света кросфит е сред най-големите спортни общности. Където и да сте, винаги ще намерите мотивация сред ентусиазирани, отдадени и подкрепящи кросфитъри.

CrossFit Dream не прави изключение: още в първата си тренировка ще усетите духа на залата и топлото отношение на останалите.

Разнообразие

Различни всеки ден, кросфит тренировките се адаптират към нуждите на всеки отделен човек

Функционални движения

CrossFit използва сигурни, ефективни и ефикасни движения, наподобяващи на тези, които правите в своето всекидневие

Висока интензивност

В кросфит тренировките интензивността е такава, че да е предизвикателна за всеки. Това не означава, че е еднаква за всички – съобразена е с възможностите на всеки трениращ.

F.A.Q

Получаваме различни въпроси за тренировките, движенията, храненето – изобщо за всичко, което правим в залата и извън нея. Тук ти предлагаме отговорите на това, което ни питат най-често.

Ако искаш да ни питаш нещо друго, пиши ни: 

 

Подходящ ли е кросфитът за мен?

Да. Всеки може да тренира кросфит. Тренировките са така направени, че да позволят на всеки да вземе максимума от тях, без значение дали тренира от много време, или започва едва сега. Кросфит е подходящ както за атлети, които имат за цел да участват в състезания, така и за напълно начинаещи хора, които работят на бюро, но искат да са във форма.

Трябва ли да съм във форма, за да започна тренировки при вас?

Не. Или по-точно – не е задължително. Ако вече тренираш нещо друго – ела и опитай разнообразието и предизвикателството, което CrossFit ще ти даде. Ако пък си решил да промениш живота си и да спортуваш активно, CrossFit ще те омагьоса с резултатите и преживяването.

Къде мога да тренирам кросфит?

Кросфит можеш да тренираш навсякъде: можеш да го правиш сам, може да го правиш в кварталния фитнес. Ние ти препоръчваме да го правиш в специализирана и лицензирана кросфит зала, където треньорите знаят какво правят и спазват необходимите мерки за ТВОЕТО здраве. Това обаче, което е най-ценно в една кросфит зала, е общността от страхотни, мотивирани и амбицирани хора, които ще помогнат и на теб да постигнеш своите цели.