Денят дойде. На 20 май откриваме нашата нова кросфит зала – CrossFit Dream Skyler. Заповядайте да споделите емоцията с нас и да тренирате истински кросфит!

Откриването

Започваме в 11:30 часа и ще сме в залата до 15:00. Можете да дойдете когато ви е удобно. Заедно с приятелите ни от Apollowine, Rawlly и HealthStore искаме да ви почерпим с нещо вкусно и чаша вино. За всички ще има и изненада от Reebok България. Ще си правим снимки, ще се забавляваме и ще показваме какво е кросфит. Ако досега не сте тренирали, това е страхотна възможност да ни видите в действие. Защото освен парти, ще има и тренировки.

Тренировките

За най-нетърпеливите да опитат CrossFit Dream Skyler сме организирали три групови тренировки – от 12:00, 13:00 и 14:00 часа. Групите са фиксирани, така че ако ви се тренира – бързо запазете своето място тук. Предвидили сме класически кросфит тренировки, с които да покажем капацитета на новата зала.
Тренировките ще са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи кросфитъри. Магията на нашия спорт е именно това – че е подходящ за всеки. Разбира се, в първия ден тренировките са подарък от нас заради доверието, което ни оказвате. Благодарим!

Голямото парти

Денят ще е емоционален за нас и затова ви предлагаме вечерта да разпуснем заедно. Имаме запазено място за хапване, а след това и за танци. Повече подробности – в групата ни във facebook или направо в залата.

Графикът

От неделя, 21 март, стартираме тренировки по график в CrossFit Dream Skyler. В събота и неделя часовете ще са както и досега – 9:00, 10:00 и 11:00. В работните дни сутрин ще се тренира от 8:00 и 9:00, а вечер – от 16:30, 17:30, 18:30 и 19:30. Очаквайте скоро информация за тренировките за начинаещи, силови, мобилност и класовете по механика.

Картите

Картите за тренировка, които имате за CrossFit Dream Мотописта ще важат и за новата зала. Напомняме, че ако искате да продължите да тренирате по старите цени, трябва да си вземете карта за тренировки до 20 май. Повече подробности има тук.
В CrossFit Dream Skyler ще приемаме карти Мултиспорт без доплащане, а притежателите на карта SportPass ще доплащат по 6 лв. за всяка тренировка. Единичното посещение струва 12 лв.

Ако имате още въпроси, насреща сме!

Запишете се за тренировките в деня на откриването

Ще ви чакаме на 20-ти!

Споделете с приятели: