Скъпи момичета, да излизате с мъж, занимаващ се с кросфит, може да ви донесе само преференции. Чудите се защо? Има няколко аргумента, които да затвърдят това становище.

Тялото му не е просто страхотно, то е силно и притежава мощ

Да бъдем честни, дори и да не си признаваме, всички заглеждаме визията малко или много. А при мъжете, занимаващи се с кросфит, пакетът е пълен – сила, издръжливост, мобилност и т.н. Не държат на визията, те просто искат да изградят машини от телата си.

Ще ви мотивира, за да се развивате

Ще ви помогне да сте във форма, да сте силна, тъй че се пригответе за доста дисциплина и усърден труд. Освен това, тренирайки заедно, ще скрепи съюза ви. Двойки, които споделят общи интереси, са много по-щастливи.

Знае да готви, така че ще се храните правилно

Усилените тренировки не е всичко, върху което се фокусира кросфит. Трябва правилно хранене, за да се възстановяват щетите от убийствените тренировки в залата. Много протеини, мазнини и правилни въглехидрати. Също така се пригответе – той ще ви каже, че не ядете достатъчно. А и 100% ще се замислите преди да нападнете онази шоколадова торта в „Неделя“.

Държи на дисциплината и отдадеността

Три много важни неща за мъжете, занимаващи се с кросфит – страхотно разпределение на времето, дисциплина и знаят какво искат! Да са мързеливи не е опция!

Ще се чувствате в безопасност и защитена

Колкото и да сме силни ние, момичетата занимаващи се с кросфит, понякога имаме нужда да се метнем в нечии силни прегръдки и да се чувстваме в безопасност и да забравим за всичко случващо се. В присъствието на тези мъже ще се чувствате в безопасност.

Никога няма да ви бъде скучно с тях

Никога! Дали ще преследва ново предизвикателство или ще ви мъкне със себе си напред-назад по състезания, или пък ще ви ядосва и досажда, едно е сигурно – с него всеки ден ще е забавление.

Кросфитърите носят спортни дрехи 24/7

И им седят страхотно. Бради, татуировки, тениски, без тениски, шорти и Нанота. Това описва целия гардероб на един кросфитър. Колкото по-износени и потни са дрехите им толкова по-секси са самите те. Постоянно ще се оплакват, че дънките не са направени за техните бедра и момичета, не забравяйте – те сами ще перат дрехите си! Все пак вие сте силно кросфит момиче!

Споделете с приятели: