1. Асен, 27, Системен Администратор
    2. Исках да се занимавам с кросфит, преди да имаше зали в София. А когато разбрах, че вече е открита и в София, и то на удобно за мен място, решението бе взето много лесно. В последствие установих, че залата, е не само перфектно оборудвана, а и атмосферата и хората, с които се срещаш по време на тренировка, те зареждат с положителна енергия.
    3. Самата философия на кросфит тренировките е много различна от тази на фитнеса, например, и в крайна сметка се оказа, че точно от това съм имал нужда. Накратко, в кросфит тренировките, упражненията са комбинирани и включват цялото тяло и упражненията в него могат да са ти от полза в чисто реална ситуация. При него добрият външен вид е допълнителен резултат от тях, а не цел.
    4. Както някъде беше написано, не си спомням точно къде, ако имаме двама души и единият започне да тренира фитнес, а другият кросфит, при еднкави условия в края на годината, този който е посещавал кросфит залата, ще е по-бърз, по-силен и по издържлив. Това за мен е достатъчно!
    5. Киро, ,закъснявам за тренировка Атмосферата и хората са страхотни! Можеш да го поукрасиш!
    6. Подвеждаш въпрос! Определено не е олигофрен, но като виждам какви тренировки ни дава, мисля си че момчето си пада по садизма: доставя му удоволствие да гледа всеки път хората в залата как се гърчат и не могат да си поемат въздух от умора… Ама такъв си го обичаме

Споделете с приятели: