Макар и вече да са изминали няколко дни от нашето първо благотворително състезание, все още трудно подбираме думите си от това, което се случи в събота (13 януари). Емоцията и настроението, които сътворихме заедно, ни правят изключително горди и благодарни. Това, което заедно показахме, че имаме, е общност.

Общност от уверени и способни млади хора, които обичат предизвикателствата, уважават съперниците и най-важното: готови са да протегнат ръка към онези, които имат нужда.

Каузата, която избрахме да подкрепим този път (надяваме се това да е начало на дълга традиция), е свързана с приюта за деца без родители при Нови Хан, който се ръководи от отец Иван. Надяваме се, че сумата, която успяхме да съберем, ще помогне за преодоляване на щетите от пожара, който им се случи в края на декември.

Самото състезание включваше индивидуална и отборна надпревара, като трябваше да се изпълнят по два състезателни комплекса. Допълнителна жега създадоха кратките предизвикателства Burpee Master, Assault Master и Rower Machine, където битките бяха унищожителни.

В залата събрахме близо 90 участника, а десетки дойдоха да погледат, да подкрепят своя човек или просто да помогнат за каузата, която бяхме избрали. Дори за нас бе истинска изненада участието на 31 смесени двойки в отборната надпревара. 14 момчета участваха индивидуално, а още 10 души платиха таксата за участие и символично се записаха.

Отборното състезание предложи нещо, което не бяхме правили досега – всички треньори се включиха в комплексите и се раздадоха на макс. Освен това с усмивка приеха всички номерца и усложнения, които им бяха създадени.

Това състезание е специално, защото в него нямаше един победител. В него победихме всички заедно, защото се обединихме, забавлявахме се и помогнахме на деца в нужда. Събраната от входни такси и дарения на място сума е около 2 900 лв.

Благодарим ви от сърце!

[t2t_gallery album_id=“4178″ album_layout_style=“grid“ posts_to_show=“-1″ posts_per_row=“3″]

Споделете с приятели: