1.Име, години и професия

Димитър Петков, 30, финансист.

2.Защо тренираш с нас?

Защото е различно всеки път. Защото има постоянно съревнование, било то със себе си или с останалите хора в залата. Защото „обичам да гледам в чуждата паница“ според Киро. Защото виждам резултати. Защото се забавлявам всеки път (преди и след комплекса за деня, по време на комплекса псувам на ум :))

3.С какво нашите тренировки са по-различни от фитнеса и другите спортове, които си опитвал?

Най-вече с постоянно сменящата се програма. С това, че на пръв поглед несвързани движения и тренировки са специално подбрани, за да се постигнат определени цели (не, потенето и борбата за въздух не са целта, а отпадъчен продукт:)). С това, че последния го надъхват най-много. С това, че се учим постоянно един от друг (и най-вече от Киро)

4.Какви са предимствата според теб?

Залата ми е на близо. Всъщност аз само заради това не бих се преместил от квартала… Сега сериозно, предимствата са много, но това, което най-много ми допада, е методиката на кросфит тренировките – няма вече „програма“, където трябва да правя строг набор от упражнения по определена схема и в установен ред.

5.Каква е атмосферата в залата?

Зависи. Преди тренировка, а и след това, всичко е много весело и всички сме малко или повече „приятели“. По време на тренировката за деня нещата се променят – за 5, 10 до 30 минути цари тишина и всички са „врагове“. Това трае докато първия не завърши комплекса, поеме дъх и започне да окуражава останалите. Аз лично до сега не се бях сблъсквал с такъв феномен.

Споделете с приятели: