Поредното вътрешно кросфит състезание на CrossFit Dreams вече е зад гърба ни. Спрямо предишните, то може да бъде определено накратко като много по-добро и много по-предизвикателно.

В надпреварата участваха 45 състезатели – 13 дами и 32-ма мъже. Всички те трябваше да изпълнят три състезателни комплекса, а най-добрите имаха и четвърти, финален. При мъжете победител стана Димо Димитров, с подгласници Бруно Енрикес и Ивайло Велинов. Победител при жените стана Деси Илиева, следвана от Ели Кирянска и Лора Николова.

 

Вътрешното състезание за пръв път се проведе в новата зала на CrossFit Dream – Skyler. Това осигури пространство за загряване, подготовка, почивка, както и място за многото желаещи да наблюдават надпреварата.

Цялото класиране може да разгледате тук:

 
CrossFit Dream Games 2017 осигури на призьорите от отделните комплекси страхотни награди, като това се случи благодарение на изключителните ни партньори от ескейп стаите Теорема и Мист, специалистите по ребра Ribs Brothers, онлайн магазина за вино Apollowine, здравословните барове Livity и разбира се HealthStore.

Ентусиазмът и усмивките на всички участници са най-голямата награда за нас. Те ни карат да планираме нови предизвикателства – очаквайте ги съвсем скоро!

Снимки от CrossFit Dream Games може да разгледате тук

Споделете с приятели: