Отново е време за състезание! За втори път тази година ще се съберем заедно, за да премерим сили на вътрешната ни надпревара CrossFit Dream Games!

  • Кога: 30 ноември, събота
  • Къде: зала CrossFit Dream Skyler
  • Такса за участие: 20 лв.
  • Срок за записване: 20 ноември

Категории

Както обикновено, ще предложим състезание в две категории – rx и scaled. Разделението е направено за улеснение на участниците и за да гарантира атрактивна надпревара.

Насърчаваме всички трениращи да се включат и да направят своята тренировка в една по-различна среда и с различна настройка! Участие ще вземат само хора от нашите зали, така че ще се състезавате с познатите си муцуни!

Rx или Scaled?

Решението е лесно: ако не си овладял двойните скокове на въже или не можеш да направиш 5 набирания в една серия – по-добре е да се насочиш към скалираната категория. От гледна точка на тежести – добър ориентир са 80 кг. мъртва тяга за 3 повторения за мъжете и 50 кг. за дамите, както и 60/35 кг. обръщане.

Записване

Можеш да се запишеш за участие на рецепцията в двете зали – Мотописта и Скайлер. Срокът е 20 ноември.

Как да се подготвя?

Състезателните ни петъци ще те подготвят достатъчно добре за състезание – така че – постарай се да не ги пропускаш! Можеш да използваш и часовете по щанги/гимнастика в графика, за да подобриш уменията си.

Запиши се и не пропускай забавата!

Споделете с приятели: