Продължаваме да ви представяме хора от залата, които са ни направили силно впечатление тази година. След мотивиращата история на Петя и Иво се спряхме на Иван Славов. Той е тренира и е тренирал много и на най-различни места. Тази година е сред най-редовните в залата, което е безспорен комплимент за нас.

Иван винаги е в добро настроение и с готовност за шеги (дори и когато са на негов гръб). Не се мръщи на тренировките, напротив – смазва ги. Така че – бъдете като Иван!

Защо избра CrossFit?

Преди години се занимавах само с бойни спортове. Един ден реших, че искам да разнообразя тренировките си – нещо по-силово ми трябваше. Поразпитах тук – там и след няколко предложения и YOUTUBE клипчета, в които хора “умират”, реших да пробвам CrossFit. С течение на времето осъзнах, че не съм сгрешил с избора си.

От колко време тренираш с нас? Какви цели си поставяш?

Имам една цел и тя е всеки път да се раздам до край и да оживея накрая. Тренирам при вас от не повече от година, или там някъде.

Защо тренираш? Какво те мотивира?

Тренирам поради няколко прости причини:

  • работата ми е изключително заседнала, трябва да има някакво движение;
  • спортът е здраве, хората трудно вярват че имам астма;
  • доставя ми удоволствие;
  • много разпускащо ми действат тренировките;

Какво искаш да научиш в тренировките?

Имате модули за начинаещи, механика, гимнастика, гребане, сила, състезателен. През една част от тези модули съм минал, там ми показахте основното – как се прави. Остава по трудната част – да се науча да ги правя нещата по-добре, а някои въобще да почна да ги правя.

Колко често тренираш?

Тренирам доста често – всеки ден. Луди навсякъде.

Как тренировките ти помагат в ежедневието?

Както споменах по-горе – спортът е здраве.

Каква е промяната откакто започна да тренираш при нас досега?

Промените са доста и все в положителна насока:

  • изчистих техника при почти всичките ми движения;
  • научих се на нови движения;
  • увеличих си силата;
  • по-добра мобилност

Как се храниш? Спазваш ли хранителен режим?

Спазвам хранителен режим от около три години. Не мога да кажа, че е най-добрият, но на мен много добре ми се отрази. За други може да е отвратителен.

Какво би ни препоръчал, за да станем още по-добри?

Продължавайте в същият дух, великолепни сте!

Иван е лаконичен в отговорите си. Ние обаче знаем, че зад тях стои сериозно обмисляне и ясен план защо и как да се тренира. Той е един от примерите за успех и развитие в дългосрочен план – сериозното му и отговорно трениране е довело до повече сила, по-добра мобилност и  подобрена техника. При това при отсъствието на травми. А с честотата на неговите тренировки това е забележително. 

CrossFit Dream ти желае да си здрав, да постигаш върховете си и да се наслаждаваш на пътя към тях!

Споделете с приятели: