Завършваме обзора на впечатленията от квалификациите за CrossFit Games 2016 с мнението на Ивайло Атанасов. Той зае престижното 17-то място в Европа за скалираната дивизия, превръщайки се в българския представител с най-добро представяне в групата. В световното класиране Ивайло заема 64-то място. Не е зле, нали? Но създава очакване за нещо повече и Rx догодина.

Ивайло е висок 183 см, тежи 81 кг. Възрастта му – 24 години, го прави изключително перспективен състезател.

Можете да видите Иво на тренировка в CrossFit Dream почти всеки ден. Тренирайте с него, нека заедно ставаме по-силни! И така, ето как видя квалификациите той:

Защо се записа на квалификациите?

Записах се, за да преценя докъде се простират възможностите ми и както обичам да казвам “пръв на село, последен в града“, но най вече за забавление.

Оправдаха ли се очакванията ти?

Да. CrossFit Games определено бих казал ,че надминаха очакванията ми. Всичко беше преценено на максимум да изкараш нещо да изглежда лесно, а в същото време да е брутално трудно.

Кой комплекс беше най-труден?12495175_10203842267575647_6797094511594733176_n

На мен лично 16.5

Какво ще подобриш за следващата година?

Всичко бих подобрил, има много върху какво да работя още.

Какво очакваш от CrossFit Dream, за да станеш още по-добър?

От CrossFit Dream очаквам екипна работа и спортен дух. Нищо ново от досегашното отношение към мен и останалите спортисти в залата. Да се забавляваме най вече, успехите тогава идват от самосебе си.

Ако искаш да разбереш повече за кросфит тренировките или да се запишеш за безплатна тренировка в CrossFit Dream – тук ще намериш цялата информация, която ти трябва! Излез от зоната си на комфорт, ела да спортуваш с нас!

Споделете с приятели: