И този лагер вече е в историята…Записан е с големи букви върху пясъка и няма изгледи спомените от него скоро да бъдат заличени.

С наближаването на лятото и започналите горещини, някакси спонтанно се роди идеята този път да направим кемп на морето. Почивните дни около 24 Mай бяха идеалното време за едно такова преживяване. Намерихме си подходящ за целта хотел на Халкидическия полуостров, разпределихме се по колите и отпрашихме с пълна газ. Четири дни, изпълнени с много емоции, пот, тренировки и забавление. Имаше от всичко- отборни игри, индивидуални надпревари, тичане по пясъка, състезания в басейна и край него, каране на джет и ловене на акули 😉 Джета беше подложен на сериозни триразови тренировки и какви ли не изпитания, но се държа геройски и издържа до края…

Сега героите са изморени и някои от тях ближат раните си ( от тренировките, разбира се) или се наслаждават на приятната мускулна треска, която си донесоха от морето. Всички обаче са отпочинали и емоционално заредени за ежедневните предизвикателства, с които се сблъскват постоянно.

А другата новина е, че съвсем скоро пак ще организираме лагер…Кога и къде обаче засега е тайна 🙂

Още снимки от приключението ни можете да разгледате в нашата галерия, както и във Facebook страницата ни! 🙂

Споделете с приятели: