Здравейте приятели!

Ето, че квалификациите на Dream Games отминаха и дойде време да обявим класирането за финала. Съгласно резултатите от двата комплекса, които участниците изпълниха в рамките на изминалите две седмици, те са разделени на две групи – Pro и Intermediate, съответно за мъже и жени. Спрямо общия брой повторения от двете квалификации, в Pro групата попадат първите 13 мъже и 5 жени, а в Intermediate – останалите участници. В таблицата по-долу можете да видите и подробното класиране:

 

Финалът, както знаете, ще се състои на 13/09/2014 на игрищата на училище „Българско школо“ в София. Точният адрес е ж.к. Младост 2, ул. „Генерал-майор Васил Делов“ 10. Ето и карта за тези от вас, които не знаят как да стигнат до там:

Регистрацията за участниците е от 8:30ч, а стартът на състезанието е в 10:00ч.

На място ще бъдат обявени трите комплекса, които всеки състезател ще трябва да изпълни. Победителите в двете дивизии ще получат награди, но забавлението, адреналина и незабравимите емоции са гарантирани за всички – както участници, така и публика, защото това е първото по рода си официално кросфит състезание в България!

Награден фонд:

За първо, второ и трето място при мъжете и жените в двете групи: хранителни добавки, предоставени с любезното съдействие на NitroTiger;

 За  призовите първи места: карта за 12 посещения в залата CrossFit Dream или паричната й равностойност от 100лв.

Заповядайте, ще бъде интересно, предвидили сме и специални игри за публиката! Поканете и приятели, за да подкрепите участниците и да им помогнете да дадат най-доброто от себе си!

Споделете с приятели: