Поредното предизвикателство е вече зад гърба ни – Legion run Sofia 2015! Още с обявяването на състезанието, в залата започна и организация за събирането на отбор, в който всеки да може да се включи. След миналогодишното издание на надпреварата бях взел решение тази година да не вземам участие, тъй като определено бях останал разочарован. Въпреки всичко желанието за отборна игра и дух надделяха и така започнахме да събираме групата. Специално за целта и с помощта на нашите приятели от сайта за хранителни добавки Sila.bg направихме отборни тениски, които да ни отличават от всички останали участници.

Денят на състезанието дойде…5 км. бягане, 15 препятствия, река, кал и въобще всичко, което да ни предизвика до краен предел. Всички бяхме един отбор, голям отбор с червени тениски. И да, накъдето и да погледнеш, ние бяхме навсякъде! Определено бяхме най-многобройният, най-сплотен и най-колоритен отбор! Вървяхме заедно рамо до рамо, изчаквахме се и си помагахме…Никой не бързаше да изпревари останалите – та нали това е отборната игра…Не знам кой къде се затрудни най-много – дали при катеренето по въжето или при преминаването през ледената вода и водопада, но всичко изглеждаше като детска игра. Когато отборът е с теб – и ти си силен! Когато някой има нужда от подкрепа – даваш му я и заедно продължавате напред!

Може би най-сериозното изпитание за отборната работа бе едно от последните препятствия – високата рампа, по която всеки трябваше да се изкачи. Тук на помощ дойде инженерната мисъл – направихме две стълби от легнали върху рампата хора, по която останалите се изкачиха. След това на помощ дойдоха вързаните като въже една за друга тениски, с които доизтеглихме и последните ни съотборници.

Финиширахме заедно, като голям отбор и се поздравихме за успешно завършената мисия! Доказахме си, че сме екип и можем да се справим с всяко предизвикателство! Показахме защо сме CrossFit Dream Team!!!

А отборът…отборът – това си ти!

Споделете с приятели: