Как се казваш и с какво се занимаваш?

Магдалина Генова, 39, мениджър в IT компания

Защо тренираш с нас?

Започнах преди 2 години заради здравословни проблеми и наднормено тегло, като за това време значително подобрих както показателите си, така и силата и издържливостта си. Чувствам се много по-добре и това е основния ми мотив да продължавам с тренировките в залата.

С какво нашите тренировки са по-различни от фитнеса и другите спортове, които си опитвал?

Кросфит тренировките са много по-интензивни и разнообразни от фитнеса, като развиват и поддържат не само мускулатурата, но и различни умения като гъвкавост, издържливост, равновесие и други. Важен е и елементът на състезание, не само с другите, но и със себе си, както и усещането, че надминаваш себе си всеки път, въпреки че в началото изобщо не си сигурен, че ще успееш. Понякога даже не си сигурен дали ще оживееш 🙂

Какви са предимствата според теб?

Основното предимство за мен е, че работя с внимателни треньори, които подхождат индивидуално спрямо възможностите на всеки. Това ми гарантира, че изпълнявам движенията правилно, както и че натоварванията са според моментното ми ниво и състояние, така избягвам травми и пренатоварване, като в същото време напредвам. Друго предимство е разнообразието, което което продължава да поддържа интереса ми.

Каква е атмосферата в залата?

Приятелска и мотивираща.

Споделете с приятели: