И така, новата година е тук, обещанията са направени, целите са поставени. Идва време за по-трудната част: изпълнението.

Обръщаме се към всички вас, които тренират в CrossFit Dream: вие имате силата да помогнете на ваш приятел или близък да изпълни целите си. А кой знае – може би дори и да промени живота си.

Със сигурност се сещате за някого, който все повтаря “от утре започвам да тренирам”. Но това “утре” все не идва, защото все по-важни неща като “нямам време” са на преден план.

Сега вие, които вече тренирате, имате възможност да помогнете на останалите. Началото на годината е прекрасен момент за промяна. Хванете ваш приятел/приятелка и го/я доведете в деня на отворените врати в CrossFit Dream Skyler.

В залата ние ще разкажем накратко какво представлява CrossFit и как той може да им помогне да постигнат целите си и да подобрят живота си. Ще покажем как се тренира при нас и ще ги включим в тренировката за деня.

Тренировката за вашия приятел ще е напълно безплатна. Ще очакваме от него/нея единствено добро настроение и много въпроси! А за всеки, който иска да опита кросфит, ще дадем 20% отстъпка от цената на първата му карта или Beginners курс!

  • Какво: Доведи приятел в CrossFit Dream
  • Къде: CrossFit Dream Skyler
  • Дата: 13 януари
  • Час: 16:00, 17:00 и 18:00

Място за участие се запазва по телефона, на рецепцията в залата или като коментар при записването ви за тренировка

Споделете с приятели: