Здравейте, приятели!

С радост искаме да Ви съобщим, че България вече има своята първа официално афилиирана зала по Кросфит. Нашата зала покри всички необходими условия, за да може с гордост да носи името CrossFit Dream. Да, тук ще тренираме, ще се състезаваме и ще се забавляваме- това е нашата зала и това е нашият дом! Тук ще даваме всичко от себе си и ще ставаме още по- силни- физически и духовно!

За тези от вас, които не са запознати с това що е афилиирана зала, какво представлява афилиирането и какви възможности предоставя то – можете да прочетете повече на официалния сайт на Централата на Кросфит: http://www.crossfit.com/affiliation

Осъзнаваме, че отговорността да сме първата афилиирана зала в България е голяма и това, което ни предстои е една съвсем не лека задача, но обещаваме да не ви разочароваме, а напротив – да работим здраво, за да популяризираме кросфит и да привличаме все повече и повече хора, които искат да направят нещо добро за себе си. Това е само началото на един дълъг път, по който смело сме решили да вървим.

Благодарим на всички, които са ни оказали подкрепа по един или друг начин, както и на тези, които ще го направят занапред. Благодарим и на всеки от вас, трениращите в залата – без вас тази мечта нямаше да се случи!

 

Екипът на Ultimate Training – CrossFit Dream

Споделете с приятели: