Приятели, поредният ни спортен лагер е вече зад гърба ни и е време да погледнем напред към следващото предизвикателство. Преди това обаче, нека ви разкажем какво преживяхме заедно през отминалия уикенд.

Любезните ни домакини от базата в с. Нови извор се погрижиха престоят ни да е наистина пълноценен. Трите дни, изпълнени с тренировки и страхотни емоции, преминаха сякаш на един дъх.

За трите дни на лагера направихме общо шест тренировки. Кросфит навън, щанги на тревата, тичане и отборни игри – това са само част от нещата, които бяхме приготвили за всички участници в лагера. Емоция и забавление – какво повече му трябва на човек, за да си почине от забързания градски ритъм и натовареното ежедневие…

В залата за вдигане на тежести беше голяма жега – Кристияна се погрижи за това всички да тренират като бъдещи олимпийски шампиони. Щангите летяха, а килограмите върху тях неусетно се увеличаваха и почти всички поставиха лични рекорди на отделните движения.

А на басейна…там беше истинският релакс. Почивката на хамака с книжка в ръка или разговорите с приятелите край водата са незаменимо преживяване, което оставя незабравими спомени.

Още снимки от лагера можете да видите ТУК.

А сега…Сега е време да се настроим на морска вълна, защото следващият ни лагер ще е именно там – на брега на морето, в една от най-големите и модерни бази за спорт в България!

Подробности очаквайте съвсем скоро!

Споделете с приятели: