Здравейте, приятели!

За да осигурим максимално качествена услуга, както и безопасност по време на тренировка, в нашата зала спазваме следните правила:

1. Не закъсняваме за групова тренировка. Кросфит освен всичко друго означава и общност…затова правим нещата заедно и уважаваме това, че останалите са дошли на време. Закъснение до 10 мин. може да означава по-сбита загрявка, но закъснение от повече от 15 мин. налага да изчакаме следващата група.

2.Не използваме мобилни телефони по време на тренировка! Наказанието за нарушителите е 10 бърпита.

3. Всеки изпълнява тренировката, определена за деня и не се допускат изключения за никого. Всеки загрява самостоятелно, но всички започват същинската част от тренировката заедно, а в заключителната част всички разтягат заедно, следвайки инструкциите на треньорите. Не пропускаме нито загрявката, нито разтягането, защото знаем, че те са също толкова важни, колкото и основната част от тренировката. И двете имат за задача да ни предпазят от контузии и да подпомогнат възстановяването, така че тренировките да са максимално ефективни и резултатни.

4. Винаги прибираме тежестите и оборудването, с което сме работили обратно там, откъдето сме го взели. С особено внимание работим с талка – използваме го по предназначение, без да го пилеем излишно наоколо.

5. Винаги се допитваме до треньорите относно тежестите, с които работим – не вземаме самостоятелни решения за това колко кг да сложим на щангата.

6. Не хвърляме щангите, изпълнявайки движенията, поради съображения за безопасност. Наказанието за хвърлена щанга или дъмбел е 50 бърпита.

7. Не крещим и не говорим на висок глас, за да не пречим на околните, които тренират.

8. Подкрепяме се един друг и си даваме кураж взаимно, когато ни е най-трудно. Но не изземаме функциите на треньорите, давайки съвети на околните относно техника и изпълнение на упражненията. Ако смятаме, че някой има нужда от съвет или помощ, викаме треньора.

9. Изпълняваме всички упражнения с максимално правилна техника, без да се опитваме да „чийтваме“. Не спорим с треньорите, когато не ни зачетат повторение. Изпълняваме всички бройки от всички упражнения, така, както са зададени от треньорите. Иначе лъжем единствено себе си, нали?

10. Не използваме словосъчетанието „Не мога…“, що се отнася до упражнение или комплекс, който треньорите са ни дали за изпълнение. Винаги даваме 100% от себе си по време на тренировка, без да позволяваме каквото и да е друго да отнема от вниманието ни.

11. Оставяме егото пред вратата, влизайки в залата.

12. Стараем се да не забравяме личните си вещи в залата и знаем, че за тях сме отговорни изцяло и само ние.

13. В залата тренираме с чисти обувки, с които не ходим навън.

14. Изключения? Tакива не правим.

Надяваме се тези правила да не носят неприятни емоции на трениращите, а напротив – добре е да осъзнаем, че спазването им от всички ще ни донесе единствено и само ползи и ще направи атмосферата в залата още по-приятна.

А ето и няколко неща, които се надяваме да ви усмихнат…спазвайте ги, за да бъде животът още по-прекрасен!

Споделете с приятели: