Рич Фронинг подписа дългосрочен договор с Reebok.

Най-атлетичният мъж на Земята продължава да постига победа след победа. Този път победата не е в Кросфит… или поне не директно. Днес главният спонсор на CrossFit Игрите Reebok обяви, че Рич Фронинг, 3-кратният носител на титлата „Най-атлетичен мъж на Земята”, е подписал дългосрочен договор с бранда. Договор, който гарантира, че Фронинг ще остане атлет на Reebok през цялата си професионална кариера.

Reebok не дадоха точна информация за продължителността на договора или за сумата, за която е сключен. Едно обаче е ясно- чрез този договор Фронинг ще се превърне в един от най-скъпоплатените атлети. „Щастлив съм, че мога да остана с Reebok до края на кариерата си”– заяви Фронинг. Вярвам в мисията на бранда и съм сигурен, че заедно ще можем да доведем CrossFit до нови висоти.”

Фронинг започва работа с Reebok CrossFit през 2010 г., когато компанията става официален спонсор на Игрите.

С новият си договор, Фронинг ще играе жизненоважна роля в маркетинга, промоционалните програми и събитията по целия свят.

Дали тази сделка ще направи CrossFit по-комерсиален спорт? Дали дългосрочният договор на Фронинг ще отвори вратата за други атлети към подобни сделки? Това само времето ще покаже, но едно е ясно- Фронинг отново се оказва първи.

Източник: boxlifemagazine

Споделете с приятели: