С огромно задоволство обявяваме, че София вече има своята втора кросфит зала. След като през 2011 година CrossFit Dream сложи официалното начало на кросфита в България с лицензирането* на зала за тренировки, шест години по-късно правим нашата следваща голяма крачка.

На 20 май предстои откриването на CrossFit Dream Skyler. Кросфит зала, за каквато доскоро само можехме да мечтаем. Лицензирана по всички правила на методологията CrossFit, тя ще ви даде възможност за страхотни тренировки, преживявания и успехи.

От много време насам CrossFit Dream Мотописта не може да побере всички желаещи да тренират и това ни доведе до естественото решение за нова локация. Търсихме я дълго и внимателно – да е голяма, да е достатъчно висока, да ни позволява да правим всички упражнения, които виждаме по големите състезания, да е удобна за тичане навън, да има паркинг, да е на комуникативно място… Изобщо не беше лесно.

Но сега тя е тук. Отваряме на 20 май, за да посрещнем приятели, колеги и жадни за тренировка кросфитъри. Официалното откриване е в 11:30 – ще се почерпим с чаша вино, ще хапнем полезни вкусотии, ще разглеждаме заедно залата.

От 12, 13 и 14 часа ще има групови тренировки. Първите 60 човека, които ни гласуваха доверие и се записаха за тренировка, ще могат да дадат своята оценка за работата, която сме свършили. От неделя нататък – графикът е на познатото си място, записвайте се смело за тренировка!

За вечерта също сме организирали парти – хапване в Скара бар, танци в INK бар. Елате, ще се радваме да ви видим!

*За да предлага официално кросфит, всяка зала трябва да е лицензирана по правилата на CrossFit Inc. Тук може да проверите кои са сертифицираните зали по света и в България.

Споделете с приятели: