Истинските мъже харесват истински жени…а каква е истинската жена? Тази, която кара дъха ти да спре, като я видиш? Всъщност точно така се чувстват кросфитърите, когато чуят за Барбара, Анджи, Синди, Челси, Изабел, Мери и още няколко момичета, чиито красиви имена измамно разпалват приятни фантазии. Обаче тези от вас, които вече са се срещали с тях знаят, че те всъщност са безмилостни и безпощадни – изцеждат всичките ти сили, а накрая те оставят да лежиш в несвяст безмълвен, опитвайки да накараш душата си да се върне в тялото.

Да, точно така, днес ще ви разкажем за кросфит бурите с нежни имена – или с други думи – някои от най-известните бенчмарк комплекси. Този тип комплекси се използват за измерване прогреса на трениращите – правят се през определен период от време, например 2 или 3 месеца и се съпоставят резултатите. Разбира се, можете да измерите както собствения си прогрес, така и позицията си спрямо останалите – ако всички изпълняват бенчмарк комплексите при равни условия.

Ето и списък с най-популярните кросфит момичета:

 

И така, ако все още не сте се срещали с никоя от тях – време е да го направите! Дали на открито или в залата – въпрос на предпочитание…важното е да предизвикате себе си с нещо ново и различно. В раздел „Тренировки и упражнения“ ще намерите подробни обяснения и видео демонстрации за правилното изпълнение на всички движения.

Ако пък вече сте правили някои от тези бенчмарк комплекси, не е лоша идея да ги повторите – защото винаги може да се представите по-добре!

Споделете с приятели: