С огромна тъга съобщаваме, че зала CrossFit Dream Skyler прекатява своята дейност. Четирите години, в които развивахме залата, ни донесоха много емоции от целия спектър на човешките възприятия – имахме страхотни моменти, имахме трудности, разочарования.

През цялото време обаче, независимо от обстоятелствата, винаги сме давали всичко, на което сме способни. Фокусът на усилията ни беше в това да правим всички вас по-силни и по-уверени, без да отместваме вниманието от правилното изпълнение на упражненията и вашето здраве.

Към момента планът ни е да фокусираме усилията си в залата в Мотописта. Наясно сме, че ще ни бъде трудно да предложим всичко, за което бяхме работили в Скайлер, но ще дадем всичко от себе си.

За нас зала Скайлер беше сбъдната мечта – едно чудесно място за тренировки, достатъчно просторно, за да не срещаме ограничения, добре оборудвано с всичко необходимо за качествен кросфит.

За съжаление тази история има своя край. Зала Скайлер отива в историята, но това не означава, че ние ще спрем да преследваме мечтите си.

Следващите стъпки предстоят!

P.S. за последно можете да тренирате в Скайлер този уикенд – 21-22 ноември

Споделете с приятели: