Искаш як кросфит комплекс? Кратък, но в същото време максимално изтощаващ? Добре, ето го и него…

Представям ти Нора…тя е готино миньонче, което ще остави у теб трайни спомени…ще те задъха, ще те измори до краен предел и в крайна сметка ще те остави да си лежиш на пода в несвяст поне няколко минути. Колкото и миловидна да е на пръв поглед, тя всъщност не е такава, каквато изглежда.

Ето какво те очаква при срещата с нея:

30 повторения мъртва тяга

30 повторения тръстер

30 скока на кутия

 

Това обаче не е всичко. В началото на всяка минута трябва да правиш по 3 бърпита, а до края на минутата – движенията, описани по-горе. Не преминавай към следващото движение, преди да си завършил всички 30 броя от предишното, като същевременно не пропускаш трите бърпита, започне ли следваща минута. Природните закони гласят, че само най-добрите оцеляват…затова колкото си по-силен и бърз, толкова по-малко бърпита ще те накара да направиш Нора. И като капак на всичко има време, в което трябва да се включиш- 9 минути. Не успееш ли- отпадаш от класацията.

И така…пожелавам ти успех на първата ти среща с Нора 🙂

Вълшебната формула на този комплекс спонтанно се зароди в нашата зала и си е лично наше творение, но не отстъпва по нищо на популярните кросфит комплекси с женски имена като Анджи, Синди и Барбара. Затова предупреждаваме… не подценявайте Нора!

 

Споделете с приятели: