За да отбележат пускането в продажба на новите CrossFit Nano 6.0, Reebok и CrossFit Dream организират демонстрация в представителния магазин на марката в Сердика Център. Тази събота, 10 септември, ще имате възможност да се запознаете с предимствата на новото Nano, както и с кросфит тренировките.

Всеки, който има въпроси, свързани с идеята на кросфит, методологията, упражненията, натоварванията, подходящата екипировка, ще може да ги зададе на основателя на CrossFit Dream Кирил Любенов, както и на останалите треньори от нашия екип.

Специално за всички желаещи ще проведем двe  тренировки – от 12 до 14 часа и от 17 до 19 часа.

reebok_nano_6_0_pic1

Освен тренировка и добро настроение, ще можете да вземете и 10% отстъпка за всички артикули на Reebok от колекцията есен/зима 2016.

Reebok е водещият глобален доставчик на облекла и обувки CrossFit®.

Новият модел на най-търсената обувка в кросфит залите – Reebok CrossFit Nano 6.0, продължава да демонстрира отдадеността на Reebok да прецизира и проектира най-новаторските CrossFit обувки, създавани досега.

Reebok CrossFit Nano 6.0 предлага една от най-иновативните подметки за тренировки, отличаващи се с анатомична форма, която едновременно е комфортна и сигурна. Reebok CrossFit Nano 6.0 представя нов силует, който е създаден да подпомага движението на крака при натоварване. Обувката осигурява естествена стабилност и контрол, благодарение на моделираните по нов начин пета и стелка, а новата еластична тъкан от Kevlar® я предпазва от бързо износване.

CrossFit Nano 6.0 е налична в представителните магазин на Reebok в Сердика център, гр. София и Гранд Мол Варна, гр Варна.

reebok_nano_6_0_pic3

Споделете с приятели: