Да беше лято, като лято… но не беше. Все пак надеждата за слънчев август и море остава. След това обаче идва време за работа и резултати в залата. Ето какво сме подготвили като план за зала CrossFit Dream Skyler до началото на есента:

CrossFit Beginners

В средата на август стартираме с поредния модул CrossFit Beginners – встъпителен курс за начинаещи. Той ще ви позволи да се запознаете с нас, с кросфит, с тренировките, които правим и стила ни на работа. Чрез тези 10 тренировки вие ще поставите основата, върху която да надграждаме занапред.

Механика: 9 основни движения

Последната седмица на август е началото на модула Механика: 9 основни движения в кросфит. Този курс е онова, което ще обогати неимоверно познанията ви за основните движения и методологията на кросфит като цяло. Заедно ще разнищим всяко едно движение, като ще работим не само по механиката му, но и по необходимата мобилност, загрявки, разтягания и прогресии.

Модулът Механика: 9 основни движения в кросфит е подходящ за трениращи на всякакво ниво, но е особено препоръчителен за всички, които вече имат солиден опит в залата и все пак изпитват трудности с изпълнението или са достигнали плато в резултатите си. Курсът започва на 28 август и продължава до 18 септември.

Механика: Гимнастика

От 26 септември стартираме с модул Гимнастика – 10 тренировки, фокусирани върху основните гимнастически умения – набирания, стойки на ръце, силови възлизания. Важно условие е, че право да се включат в този модул имат само онези, които са преминали през курса Механика: 9 основни движения. Тренировките ще са сряда и събота, а модулът продължава до 27 октомври. 

Механика: гребане на гребен тренажор

През септември ще имаме и второ издание на модула Механика: гребане на гребен тренажор. Огромният интерес към този курс ни прави изключително щастливи, защото силно вярваме, че доброто гребане може да донесе страхотни резултати. Курсът ще се провежда във вторник и четвъртък от 19:30 часа.

CrossFit Kids

В края на септември, след като ваканциите са отминали, децата се връщат в залата! Любимата ни програма CrossFit Kids започва отново – тренировките ще са всяка неделя. Групите отново са три, като са разделени на възрастов принцип. Повече информация може да откриете тук.

Това са нашите планове. Сега е време да направите и своите! Поставете целите и елате да ги гоним заедно!

Споделете с приятели: