Близо седмица след откриването на CrossFit Dream Skyler, емоциите ни остават все така силни. За пореден път благодарим на всички приятели за подкрепата, уважението и отделеното време в този важен за нас ден. Сега, след като залата вече функционира нормално, кросфитът в София вече няма как да бъде същият.

Откриването

Дебютния т ден в CrossFit Dream Skyler предложи забавление, но и тренировки. Приятелите ни от Apоllwine бяха осигурили за нас прекрасно вино, а вкусната храна беше традиционно от Rawlly. Страхотна торта, полезни бонбони, ядки и вино – какво повече? Ами хранителни добавки от Хелтстор – трениращите получиха ободряващи добавки, след като се бяха раздали в залата. Приятелите ни от Reebok подариха на всички ваучери за 10% отстъпка в магазините на марката в София и Варна.[photo_grid photos=“3623,3612,3629,3628,3627,3515″ layout=“24″ spacing=“6″ fancybox=“true“]

И трите групи в първия ден бяха пълни с ентусиазъм, който много ни се иска да се задържи и занапред. Защото без хората и духа на нашето кросфит семейство, залата си остава просто една зала. Без емоция, без живот в нея. 

Залата

CrossFit Dream Skyler е разположена на 650 кв. м. – площ, напълно достатъчна за задоволяване и на най-амбициозните очаквания и възможности за тренировка. В залата може да се тренира практически всяко едно от основните кросфит качества. Лека атлетика, гимнастика, вдигане на тежести, халки, гребни тренажори, хендстенд станции – имаме всичко, за да гарантираме истинско кросфит преживяване.

zx620_2973546В залата сме отделили място за две важни за нас послания – непосредствено до рецепцията е дефиницията за фитнес, която ние споделяме – Фитнесът в 100 думи, а на всяка от колоните сме акцентирали върху едно от основните десет физически качества.

Още в съблекалните пък напомняме, че враг номер едно в залата е собственото его. Така че – вгледайте се в тези детайли и ги направете основа на своя активен живот.

Останалото е ясно – всичко, което ви трябва за тренировка, е тук – добри треньори, оборудване, тежести.

Можем да ви помогнем временно и с мотивацията, но тя е нещо, което е вътрешно за всеки и което всеки сам трябва да подхранва.

Тренировките

IMG_9488Стартираме с кросфит тренировки и групи за начинаещи. Свободните тренировки ще позволят на всеки, който знае какво прави, да тренира сам и да комбинира сам своите тренировки.

Плановете ни са от есента да стартираме групи за деца по методологията CrossFit Kids, както и да стартираме модули по механика на основни движения, вдигане на тежести, гимнастика, пудовки.

Когато имаме информация, ще я споделяме с вас своевременно. А дотогава? Ами тренирайте кросфит и се наслаждавайте на това, че групите все още не са големи. Използвайте треньорите максимално и вземете колкото можете повече от тях!

Графикът за тренировки е тук

 

Споделете с приятели: